Sorsapuistosta siivottiin tuhansia tumppeja

Tumpiton Tampere -kampanjan ensimmäinen yhteinen tumppitalkoopäivä, Tumpiton Sorsapuisto oli menestys. Kymmenen ihmistä poimi parin tunnin aikana yhteensä 3643 tupakantumppia puiston alueelta. Sää suosi ja kampanja sai hyvää palautetta puistossa olijoilta. Samalla tuplattiin kampanjan aikana kerättyjen tumppien määrä – tällä hetkellä luku on jo 6969 tumppia.

Tumpit ovat ongelmallinen roska puistoissa kokonsa ja määränsä puolesta. Niiden poimiminen vie aikaa, eikä tähän ole aina resursseja. Siksi tumppitalkoilla on erityinen merkitys paikkojen puhtaanapidon ja ympäristönsuojelun kannalta.

Lisää tumppitalkoita on tiedossa kesän aikana – parhaiten niistä pysyy ajan tasalla seuraamalla meitä Facebookissa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: