Miniroskispajat 18.7. ja 19.7.

Tumpiton Tampere -kampanja järjestää miniroskispajan perjantaina 19.6. klo 15-17 Suomen Pelimuseossa, Vapriikissa. Työpajan teemana ovat peli- ja nörttikulttuuri, ja miniroskiksia voikin tuunata erilaisilla teemaan kuuluvilla kuvilla.

Perjantain pajan lisäksi Roska päivässä -liike järjestää torstaina 18.7. 14-16 miniroskispajan Sampolan kirjastossa.

Erityisesti tupakantumpeille mainiot miniroskikset säilyvät käytössä vuosia ja kulkevat kätevästi mukana. Koska purkit ovat ilmatiiviitä, voi niihin laittaa tumpin palavana, jolloin se sammuu hetkessä ja pitää hajut sisällään. Miniroskikset ovat tuttuja alun perin Roska päivässä -liikkeestä, ja niitä voi käyttää myös purkille, karkkipapereille, tölkkien klipseille ja muille pikkuroskille.

Tule tuunaamaan oma tai lahjaroskis, ja tee samalla ympäristöteko! Tapahtuma on ilmainen ja avoin kaikille. Se sijoittuu Vapriikin ilmaistunneille, joten pääsymaksua ei ole museoonkaan. Käy samalla esimerkiksi hienossa Pelimuseossa!

Paikalla on purkkeja ja monenlaisia peli- ja nörttiaiheisia kuvia kaikkien käyttöön. Myös omat lempipelien kuvansa voi tuoda printattuina askartelukäyttöön. Myös omia purkkeja voi tuoda – tähän sopivia ovat esimerkiksi ilmatiiviit vitamiinipurkit, filmirullapurkit ja diabeetikkojen koeliuskapurkit.

Lisää tapahtumia on tiedossa kesän aikana – parhaiten niistä pysyy ajan tasalla seuraamalla meitä Facebookissa.

%d bloggers like this: